4 Ημέρες  SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!  ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αναχώρηση: 18/08/21
Επιστροφή:  21/08/21

 

ΣΚΥΡΟΣ

Ένα σούπερ 4ήμερο στο νησί των αντιθέσεων που θα σας εκπλήξει με τις ομορφιές του αλλά και με την διατήρηση της αρχαίας παράδοσής του με διαμονή στο πολύ καλό 4* SKIROS PALACE HOTEL

           

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1ηΣυγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 05:00 πρωινή για Κόρινθο – Αττική οδό – Αθηνών Λαμίας – Χαλκίδα – Αμάρυνθο – Αλιβέρι – Κύμη με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν. Άφιξη στην Κύμη και στην συνέχεια επιβίβαση στο F/boat και απόπλους 12:00. Μετά από ταξίδι μιάμισης ώρας περίπου φτάνουμε στην Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου. Αποβίβαση, στην συνέχεια αναχώρηση για το ξεν/χείο μας SKIROS PALACE στην περιοχή Γυρίσματα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, φαγητό, ξεκούραση,. Αργά το απόγευμα θα πάμε στον Κάβο να πιούμε καφέ και να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια πρώτη βόλτα και γνωριμία με την Χώρα. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ώρα 09:00 ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την όμορφη Χώρα της Σκύρου. Θα ανηφορίσουμε μέχρι το Κάστρο και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο θα επισκεφθούμε , θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς τη Χώρα και θα βγάλουμε φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Χώρας για να βρεθούμε στη πλατεία της αιώνιας ποίησης με το άγαλμα του Ρούμπερτ Μπρούκ και θα επισκεφθούμε το μουσείο Φαλτάϊτς και το αρχαιολογικό. Στη συνέχεια μπάνιο και φαγητό στη παραλία Μαγαζιά. Επιστροφή στο ξεν/χείο , ξεκούραση, δείπνο και το βράδυ νυχτερινή βόλτα στη Χώρα. Διαν/ση.

Ημέρα 3η : Πρωινό και ώρα 09:30 αναχώρηση για εξερεύνηση του Νότιου μέρους της Σκύρου που κάποτε ήταν άλλο νησί και την λένε Ανεμόεσσα για να δούμε την ιδιαίτερη μοναδική βλάστηση. Στη διαδρομή μας αν είμαστε τυχεροί ίσως δούμε τα περίφημα Σκυριανά αλογάκια. Μπάνιο, φαγητό στον Πέυκο ή την Καλαμίτσα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση , δείπνο και το βράδυ βόλτα στη πόλη. Διαν/ση.

Ημέρα 4η : Πρωινό και ώρα 10:00 θα φύγουμε από το ξεν/χείο μας για να επισκεφθούμε το βόρειο πευκόφυτο κομμάτι του νησιού Μερόη – Ατσίτσα. Καφεδάκι, φωτογραφίες. Επιστροφή , επίσκεψη σε εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών και θα πάμε στις Αχερούνες. Εδώ θα έχουμε χρόνο για μπάνιο, φαγητό . Στη συνέχεια θα πάμε στο λιμάνι της Λιναριάς και ώρα 17:00 αναχώρηση με το πλοίο για επιστροφή στο λιμάνι της Κύμης . Αποβίβαση και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Αθηνών Λαμίας – Αττικής οδού – Αθηνών Πατρών και με ενδιάμεση στάση για καφεδάκι θα φτάσουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς βέβαια παραλήψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε την πράσινη βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από rapid test έως και 48 ώρες πριν από το ταξίδι.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.