5 Ημέρες ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αναχώρηση: 26/07/21
Επιστροφή:  30/07/21

 

ΙΚΑΡΙΑ "Το νησί του Ίκαρου & της Μακροζωϊας"

Απολαύστε τη δροσιά και την πλούσια βλάστηση σε καταπράσινες πλαγιές και όμορφα φαράγγια, χαρείτε την πεντακάθαρη θάλασσα και τις αμμουδερές παραλίες, γευτείτε ολόφρεσκο ψάρι, πιείτε δυνατό κόκκινο κρασί, ακολουθείστε τους ξέγνοιαστους κατοίκους της σ’ ένα από τα φημισμένα πανηγύρια της και ανακαλύψτε το μυστικό της μακροζωίας…

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ CAVOS BAY HOTEL ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η  : Αναχώρηση 02:30 πρωινή για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο της Hellenic seaways και απόπλους 07:15για Ικαρία. Άφιξη περίπου 14:00 στον Εύδηλο, μεταφορά στο ξεν/χείο μας στον Αρμενιστή, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο στην μικρή παραλία εντός του οικισμού ή λίγο πιο έξω στην μεγάλη αμμώδη παραλία του Λιβαδιού ή και στην πισίνα του ξεν/χείου. Το βράδυ βόλτα στον Αρμενιστή, διαν/ση.

Ημέρα 2η : Πρωινό και ώρα 10:00 θα πάμε για μπάνιο και φαγητό στο Γιαλισκάρι. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας ξεκούραση και το βράδυ (προαιρετικά) γλέντι σε Ικαριώτικο φημισμένο πανηγύρι. Διαν/ση

Ημέρα 3η : Πρωινό και ελεύθεροι να απολαύσετε το μπάνιο σας ή να κάνετε βόλτες. Σας προτείνουμε το Λιβάδι ή την γνωστή…..παραλία Νας. Το βραδάκι θα πάμε στο γραφικό, φημισμένο χωριό Χριστό των Ραχών, το χωριό που δεν κοιμάται τη νύχτα (εκεί τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη νύχτα). Χρόνος για βόλτες, φαγητό, αγορά παραδοσιακών προϊόντων. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.  

Ημέρα 4η : Πρωινό και ξεκινάμε το γύρο του νησιού. Θα δούμε το εκκλησάκι της Θεοκτίστης, το χωριό Κάμπος με τον ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Οινόης. Στην συνέχεια θα πάμε στον Άγιο Κύρηκο, το άλλο λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μία βόλτα και καφεδάκι. Μπάνιο, φαγητό στα Θερμά και επιστροφή το απόγευμα από διαφορετική διαδρομή στο ξεν/χείο μας. Διαν/ση

Ημέρα 5η : Πρωινό, έχετε χρόνο για μια τελευταία βουτιά στην πισίνα του ξεν/χείου μας. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και ώρα 12:30 αναχώρηση από το ξεν/χείο για τον Εύδηλο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, βόλτα και αγορά αναμνηστικών. Ώρα 17:25μ.μ. αναχώρηση με το πλοίο για Πειραιά. Άφιξη το βράδυ στον Πειραιά και επιστροφή στην πόλη μας αργά τη νύχτα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς βέβαια παραλήψεις. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το οδικό δίκτυο της Ικαρίας είναι πολύ ιδιόρρυθμο και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμαι για τις μεταφορές στο νησί τοπικό πούλμαν με έμπειρους ντόπιους οδηγούς που γνωρίζουν πολύ καλά τους δρόμους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε την πράσινη βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από rapid test  έως και 48 ώρες πριν από το ταξίδι.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.