5 Ημέρες ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αναχώρηση: 14/08/21
Επιστροφή:  18/08/21

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ 

Γνωρίζοντας τις ομορφιές του νησιού της Θάσου και

απολαμβάνοντας τις ακρογιαλιές της Ανατολικής Μακεδονίας

Ένα οικονομικό 5ήμερο με πολύ καλές υπηρεσίες γνωρίζοντας τις ομορφιές του νησιού της Θάσου και απολαμβάνοντας τις ακρογιαλιές της Ανατολικής Μακεδονίας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η:  Συγκέντρωση και αναχώρηση 06.00 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια οδό - Μπιζάνι όπου θα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφεδάκι. Στη συνέχεια αναχώρηση μέσω Εγνατίας οδού θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου Θα προσπεράσουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης και πάντα μέσω Εγνατία Οδού για να βρεθούμε το μεσημέρι στην όμορφη παραλία της Ασπροβάλτας για να δροσιστούμε στα καθαρά νερά και να φάμε. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Καβάλα τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση. Το υπόλοιπο αφιερώστε το στην γνωριμία με την πόλη της Καβάλας και τα αξιοθέατα της. (Κάστρο, οικία Μεχμέτ Αλή, Παλιά Πόλη), διαν/ση.

Ημέρα 2η:   Προαιρετικός εκκλησιασμός και ώρα 10:45 αναχώρηση από Καβάλα για την όμορφη παραλία της Ηρακλείτσας . Παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας ξεκούραση και το απόγευμα σας ελεύθερο να εξερευνήσετε την παλιά πόλη. Το βράδυ το δείπνο δώρο του γραφείου μας σε τοπική ταβέρνα . Διαν/ση.

Ημέρα 3η:  ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ή ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ Πρωινό και ώρα 08.00 αναχώρηση για την Χερσόνησο του Άθω και την Ουρανούπολη όπου θα παραμείνουμε μέχρι το απόγευμα για μπάνιο, βόλτες, φαγητό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει τον περίπλου του Αγίου Όρους ή να περάσει στο νησάκι της Αμουλιανής με τις υπέροχες αμμουδιές και τα τιρκουάζ νερά (έξοδα εξ΄ ιδίων) ή απλά να απολαύσει το μπάνιο του στην Ουρανούπολη. Επιστροφή στο ξεν/χείο, διαν/ση.

Ημέρα 4η:   Πρωινό και ώρα 07.30 πρωινή αναχωρούμε για την Κεραμωτή όπου θα πάρουμε το F.B που θα μας μεταφέρει στο καταπράσινο νησί της Θάσου. Άφιξη στον Λιμένα και ξεκινάμε την γνωριμία μας με το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Θα κάνουμε τον γύρο του νησιού και πρώτος σταθμός μας η παλιά πρωτεύουσα του νησιού η Παναγιά , παραδοσιακός οικισμός με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Εδώ θα πιούμε καφέ και θα κάνουμε βόλτα πριν συνεχίσουμε την περιήγηση μας για να βρεθούμε στην Μονή Αρχαγγέλου το σημαντικότερο θρησκευτικό μνημείο του νησιού. Εδώ θα έχουμε σύντομη επίσκεψη στην Μονή και θα συνεχίσουμε περνώντας από τον Ποτό το πιο γνωστό θέρετρο της Θάσου για να φτάσουμε στα Λιμενάρια όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό έως νωρίς το απόγευμα. Που θα βρεθούμε στην πρωτεύουσα Λιμένα Θάσου. Εδώ θα δούμε το αρχαίο λιμάνι, το ενδιαφέρον αρχαιολογικό μουσείο, την αρχαία πόλη και θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφεδάκι στον πεζόδρομο και το παλιό λιμάνι. Αργά το απόγευμα αναχώρηση με το F.B για Κεραμωτή και στην συνέχεια επιστροφή στο ξεν/χείο μας. Διαν/ση.

Ημέρα 5η : Πρωινό και ώρα 08:45 αναχώρηση από το ξεν/χείο μας για την κοσμοπολίτικη Παραλία Κατερίνης με την απέραντη αμμουδιά όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σημείωση! Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλήψεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην εκδρομή θα πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας υποχρεωτικά , να έχετε την πράσινη βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου έως και 72 ώρες πριν το ταξίδι ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από rapid test έως και 48 ώρες πριν από το ταξίδι.

Σας ενημερώνουμε ότι στα λεωφορεία μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως απολύμανση, καθαριότητα, αερισμός τα οποία θα επαναλαμβάνονται τακτικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως και επίσης διαθέτουν κλιματισμό και εισερχόμενου αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και όχι ανακυκλώμενο από το εσωτερικό περιβάλλον.