ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ GEORGADAS TRAVEL

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

 GEORGADAS TRAVEL

Κρατάμε όλα όσα κάνουν τα ταξίδια μας μοναδικά!!!

Αλλάζουμε μόνο συνήθειες…

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία συνεχίζουμε όλα τα ταξίδια που έχετε αγαπήσει!!!  Παράλληλα εμπλουτίζουμε τους προορισμούς και τις υπηρεσίες μας με μοναδικές εξορμήσεις στη φύση (πεζοπορία, rafting κ.α.), θεματικά πάρκα, εξερεύνηση και γνωριμία με μικρούς απομονωμένους οικισμούς που κρύβουν θησαυρούς και……….δεν έχουν συνωστισμό.

Εκτός του ότι δίνουμε χαρά στους λιγοστούς κατοίκους τους, δίνεται και σε εμάς η ευκαιρία να γνωρίσουμε τις συνήθειες, την κουζίνα, τον τόπο τους.

Τα νέα μας αυτά προγράμματα απευθύνονται σε όσους αναζητούν την περιπέτεια, σε όσους θέλουν να απολαύσουν τη φύση και να γνωρίσουν καλύτερα την παράδοση, την κουζίνα, την ιστορία της χώρας μας πέρα από τα τυποποιημένα τουριστικά πακέτα

Κάντε την κράτηση σας έγκαιρα!!!

Θα σας ζητήσουμε προκαταβολή μόλις  επιβεβαιωθεί η αναχώρηση της εκδρομής, βάσει των συμμετοχών αλλά και εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες επιτρέπουν την πραγματοποίηση της.  Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών η εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί σας επιστρέφουμε εξ ολοκλήρου το ποσό που έχετε καταβάλει. (Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, δεν επιστρέφεται η προμήθεια της τράπεζας 1%, η οποία κρατείται αυτόματα).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: 

Σε όλες τις εκδρομές επιλέγουμε ξενοδοχεία & ξενώνες τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (απολύμανση δωματίων, σχολαστικός καθαρισμός, τήρηση αποστάσεων, μάσκες).

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ  - ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ:

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού στα σημεία που επισκεπτόμαστε και όπου αυτό είναι εφικτό. Πριν από κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών και λαμβάνουμε ειδικές προφυλάξεις εφόσον απαιτείται.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:

Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα λεωφορεία μας.  Περιορισμό των θέσεων στο 65% και σε διάταξη τέτοια που να διασφαλίζει απόσταση μεταξύ των επιβατών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες (οδηγό – αρχηγό – επιβάτες).  Ο οδηγός είναι εφοδιασμένος με απολυμαντικό με το οποίο ψεκάζει όλα τα σημεία επαφής μετά από κάθε δρομολόγιο. Πραγματοποιείται καθολική απολύμανση σε όλη την καμπίνα του λεωφορείου με ειδικό συνεργείο μία φορά τον μήνα και διαθέτει πιστοποιητικό απολύμανσης.  Το λεωφορείο διαθέτει αντισηπτικό διάλυμα για χρήση από τους επιβάτες κατά την είσοδο και έξοδο από αυτό.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ:

Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά ή μέσω email. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας εύκολα με τραπεζική κατάθεση ή internet banking στους λογαριασμούς του γραφείου. Σε περίπτωση που θα μας επισκεφτείτε στο γραφείο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και η είσοδος γίνεται ανάλογα με το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τετραγωνικό.

Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου είναι:

Δευτέρα  - Παρασκευή:  από 09:00 έως 20:00

Σάββατο: 10:00 έως 14:00    

Κυριακή: κλειστά

Αγαπητοί φίλοι & πελάτες του Georgadas Travel,

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή σας στα ταξίδια που πραγματοποιήσαμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς το καλοκαίρι στα νησιά (Αμοργό - Σκύρο - Ικαρία - Αστυπάλαια) & το φθινόπωρο (Όχθες Λάδωνα - Πάντα Βρέχει - Καρπενήσι - Τζουμέρκα - Παύλιανη).

Σας ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και σας περιμένουμε στις ξεχωριστές χειμωνιάτικες εξορμήσεις μας με ασφάλεια και υπευθυνότητα γιατί το ταξίδι δεν είναι πολυτέλεια… είναι ανάγκη.

Η ομάδα του Georgadas Travel