1/2 μέρα ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ
Αναχώρηση: 23/3/18
Επιστροφή:  23/3/18

 

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ στην ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥχωριό Αγγελόκαστρο, λίγο μετά το Αιτωλικό, σε ύψωμα δίπλα από το βυζαντινό κάστρο του χωριού.

{tab ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ}

Αναχώρηση 15:15 απο αρχική στάση Πλατεία Ομονοίας για Ρίο - Αντίρριο με προορισμό την Μονή Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου που βρίσκεται στο χωριό Αγγελόκαστρο, λίγο μετά το Αιτωλικό, σε ύψωμα δίπλα από το βυζαντινό κάστρο του χωριού. Το μοναστήρι είναι ἀφιερωμένο στή Μεταμόρφωση τοῦ Σωτῆρος και είναι ὀνομαστό γιά τά κειμήλια πού διαθέτει: λειψανοθῆκες καί σταυρούς εὐλογίας. Επίσκεψη στο Μοναστήρι, κέρασμα απο τις μοναχές (καφεδάκι κ.τ.λ)  Παρακολούθηση του Ακάθιστου ύμνου . Έναρξη 17:30 και διάρκεια περίπου μία ώρα και 30 λεπτά. Στην συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.

 Παρατήρηση! Οι εκδρομές πραγματοποιούνται με μεγάλο πούλμαν εφόσον ο αριθμός συμμετοχών είναι πάνω απο 25 άτομα διαφορετικά η εκδρομή πραγματοποιείται με mini bus. Σε μοναστήρια που δεν περνάει μεγάλο πούλμαν χρησιμοποιείται mini bus. Επίσης εάν απαιτείται η διέλευση Ρίου - Αντιρρίου τότε πραγματοποιείται με γέφυρα εφόσον οι συμμετοχές είναι 30 άτομα και άνω διαφορετικά γίνεται με το Ferry boat εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που η μία διαδρομή γίνεται με γέφυρα κια η άλλη με Ferry Boat.

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.

{tab ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ}

 Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο  : 14,οο€

Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει :

  • Την  μεταφορά με το πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός γραφείου

Δεν περιλαμβάνει :  Ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

{tab ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ}

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω :

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν προκαταβολής  σε μετρητά το 50%  κατ' άτομο απο την τιμή συμμετοχής της κάθε ημερήσιας ή χαιρετισμών

Η εκδρομή πραγματοποιείται με μεγάλο πούλμαν εφόσον ο αριθμός συμμετοχών είναι πάνω απο 25 άτομα διαφορετικά η εκδρομή πραγματοποιείται με mini bus. Επίσης εάν απαιτείται η διέλευση Ρίου - Αντιρρίου τότε πραγματοποιείται με γέφυρα εφόσον οι συμμετοχές είναι 30 άτομα και άνω διαφορετικά γίνεται με το Ferry boat εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που η μία διαδρομή γίνεται με γέφυρα κια η άλλη με Ferry Boat.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε οτι αν γίνει ακύρωση απο πλευράς σας 2 ημέρες πριν την αναχώρηση της οποιαδήποτε ημερήσιας ή χαιρετισμών θα πρέπει να καταβάλετε στο γραφείο ολόκληρο το ποσό συμμετοχής της εκδρομής εκτός και άν ο ίδιος ο πελάτης αντικαταστήσει την θέση με κάποιο άλλο άτομο.

Η επικύρωση συμμετοχής με προκαταβολή σε οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή του γραφείου μας σημαίνει ταυτόχρονα την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των γενικών παρατηρήσεων που ισχύουν για τα οργανωμένα ταξίδια. Θα τους βρείτε αναρτημένους στην ιστοσελίδα μας και επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε και από το γραφείο μας.