3 Ημερη ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧ
Αναχώρηση: 7/04/18
Επιστροφή:  9/04/18

 

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ

ΚΑΡΥΣΤΙΑ 

ΣΤΥΡΑ - ΜΑΡΜΑΡΙ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ

Η περιοχή της Καρύστου βρίσκεται στην Νότιο Εύβοια, μία σχεδόν άγνωστη περιοχή σε πολλούς. Την γνωρίζουν όμως πολύ καλά οι λάτρεις της φύσης, της θάλασσας και οι καλοφαγάδες. Περιοχή που προσφέρεται γι’ αυτούς που δε τους αρέσουν τα πολύβουα θέρετρα αλλά θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραση και γνήσια παραδοσιακή φιλοξενία…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 7/4: Αναχώρηση ώρα 06:00 πρωινή για Κόρινθο. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω Αττικής Οδού για Νέα Μάκρη. Σύντομη επίσκεψη στον Άγιο Εφραίμ και αναχώρηση για την Αγ. Μαρίνα απ’ όπου με το Ferry Boat θα περάσουμε στην Εύβοια, στην περιοχή Στύρα. Εδώ θα παραμείνουμε για φαγητό. Στην συνέχεια θα πάμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο γραφικό Μαρμάρι. Τακτοποίηση, ξεκούραση. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και θα ακολουθήσει το Εορταστικό μας δείπνο με τσούγκρισμα αυγών και ευχές. Διαν/ση

Ημέρα 2η 8/4:  «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» Τεμπελιάστε, απολαύστε την υπέροχη θέα από το ξεν/χείο μας, παρακολουθήστε το ψήσιμο του οβελία, πιείτε το ουζάκι σας και χορέψτε με την ορχήστρα μας όπως ορίζει το έθιμο….της ημέρας. Ακολουθεί το Πάσχαλινό μας γεύμα και το βραδάκι βόλτα στο Μαρμάρι. Διαν/ση.

Ημέρα 3η 9/4: Πρωινό και αναχώρηση 10:00 για την πόλη της Καρύστου. Μία όμορφη πόλη με πλατείες και δημόσια νεοκλασικά κτίρια. Θα κάνουμε την βόλτα μας στο κέντρο να δούμε τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα, το Καρυστινό σπίτι με την λαογραφική συλλογή, τον ναό του Αγίου Νικόλαου, το Μπούρτζι κ.α. Θα παραμείνουμε για φαγητό στην Κάρυστο στις ταβέρνες της παραλίας με το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για Στύρα, πέρασμα με το Ferry Boat στην Αγία Μαρίνα και επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.