1ήμερη
Αναχώρηση: 10/02/18
Επιστροφή:  10/02/18

 

VAN GOGH ALIVE ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

& ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς ! Ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας! Ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα ! Μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα, με τους μεγάλους οικουμενικούς δημιουργούς!  Η απόλυτη βιωματική εμπειρία! ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση ώρα 08:30 πρωινή απο Πάτρα με προορισμό την Αθήνα και το Μέγαρο Μουσικής. Επίσκεψη στην έκθεση Van Gogh Alive. Διάρκεια παραμονής περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Αθήνας για να τον αξιοποιήσει ο καθένας όπως επιθυμεί. Μετά απο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης αναχώρηση 18:00 για επιστροφή στην πόλη μας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ VAN GOGH....Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, ήρθε επιτέλους να εκστασιάσει και το ελληνικό κοινό! Όχι με τον συνήθη, αλλά μ’ έναν νέο, επαναστατικό τρόπο, που παρουσιάζοντας το συνολικό έργο του Van Gogh, αφηγείται ταυτόχρονα την δική του ιστορία, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε.

Σε μία live συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής, που οργάνωσε η Grande Exhibitions με την Λάβρυς. Μέσω του SENSORY4™, ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround, δομώντας έτσι ένα από τα συναρπαστικότερα περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών στον κόσμο. Που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας της αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του.

Σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρέουσων εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», σε μία πνευματική γλυκιά και πλούσια εμπειρία, που ενσωματώνει τον επισκέπτη, διεγείροντας και θρέφοντας όλες τις αισθήσεις του. Σε μία καθολική και διασφαλισμένη εις βάθος επικοινωνία του θεατή με το έργο, αλλά και τον δημιουργό.

 

Παρατήρηση! Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος  χωρίς βέβαια παραλήψεις.