3 Ημέρες
Αναχώρηση: 05/01/18
Επιστροφή:  07/01/18

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΕΔΕΣΣΑ

Αποδράστε σε ένα μοναδικό 3ήμερο με διαμονή σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος όπου το χθες και το σήμερα ζωντανεύουν μέσα από τις εικόνες και τα αποτυπώματα διαφορετικών πολιτισμών με διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο, κεντρικό ξεν/χείο 3* sup OCEANIS HOTEL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 5/1: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:45 πρωινή από Πλ. Ομονοίας για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό - Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού όπου θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και το νομό Γρεβενών για να βρεθούμε στην περιοχή του Πλατάνου όπου θα έχουμε άλλη μία στάση για πρόχειρο φαγητό. Συνεχίζουμε πάντα μέσω Εγνατίας Οδού και προσπερνώντας την πόλη της Θεσ/νίκης θα φτάσουμε στην όμορφη πόλη της Καβάλας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα αφιερώστε το να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της πόλης (σπίτι Μεχμέτ Αλή, Ιμαρέτ, Κάστρο, Δημαρχείο και βέβαια οι παλιές καπναποθήκες που σήμερα είναι καφέ και εστιατόρια). Διαν/ση.

Ημέρα 2η 6/1: Πρωινό , προαιρετικός εκκλησιασμός και παρακολούθηση της τελετής Αγιασμού των υδάτων. Στη συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Δράμας. Χρόνος για βόλτα στο γραφικό πάρκο της Αγίας Βαρβάρας με τις πηγές που έχει συμπεριληφθεί στα ωραιότερα πάρκα της Ευρώπης με λιμνούλες και ξύλινα γεφυράκια. Επίσκεψη στην Ονειρούπολη και χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

Ημέρα 3η 7/1: Πρωινό και ώρα 08:00 αναχώρηση για το σημαντικό μουσείο της Αμφίπολης, στο οποίο μπορούμε να δούμε τα εκθέματα από τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της περιοχής που μας έγινε γνωστός το 2014λόγω των σημαντικών ευρημάτων στον λόφο Καστά. Τα εκθέματα του μουσείου είναι από την προϊστορική εποχή μέχρι τους βυζαντινούς χρόνους. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Καταρρακτών και του νερού , την γραφική Έδεσα. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην παλιά συνοικία Βαρόσι με τα αρχοντικά και το πάρκο των Καταρρακτών και τα απομεινάρια των εργοστασίων που κινούνται με την δύναμη του νερού και συνέβαλαν στην ευημερία της πόλης τον περασμένο αιώνα. Χρόνος για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.