3 Ημέρες ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧ.
Αναχώρηση: 31/12/17
Επιστροφή:  2/01/18

                 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2018

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ - ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ

ΠΗΓΕΣ ΑΩΟΥ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Ελάτε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά ξεκούραστα, οικονομικά, μαγικά και φωτεινά στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους γιορτινούς προορισμούς και αυτές τις γιορτές!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 31/12: Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πλ. Ομονοίας 07:30 πρωινή για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε για το χωριό Ελληνικό που βρίσκεται στα ανατολικά Τζουμέρκα. Στάση για καφεδάκι και ακτόπιν επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Θεόδωρου Παπαγιάννη με εξαιρετικά ενδιαφέροντα εκθέματα. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας και το υπόλοιπο της ημέρας ελέυθερο για ξεκούραση, φαγητό και εξερεύνηση της πόλης. Περπατήστε στα δρομάκια του κάστρου, περάστε στο νησάκι, χαζέψτε την Γιαννιώτικη τέχνη στα καταστήματα ή απλά απολαύστε ένα καφέ και γλυκό με θέα την λίμνη. Το βράδυ θα υποδεχτούμε χαρούμενα με γλέντι την Νέα Χρονιά. Διαν/ση.

Ημέρα 2η 1/1: Καλή, Χαρούμενη, δημιουργική χρονιά. Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο Δελβινάκι στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα. Εδώ θα δούμε το ενδιαφέρον Λαογραφικό μουσείο, τον ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέροντα ναό της Παναγίας και θα πιούμε καφεδάκι. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Ιστορική Μονή Μολυβδοσκέπαστης μόλις 100μέτρα από τα σύνορα σε ένα ιδιαίτερα όμορφο τοπίο στις όχθες του Σαρανταπόρου. Ακολουθεί επίσκεψη και φωτογραφίες στο μοναδικό γεφύρι του Αώου στην Κόνιτσα. Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξεν/χείο μας. Διαν/ση

Ημέρα 3η 2/1: Πρωινό και ώρα 09:00 αναχώρηση για το Οροπέδιο Πολιτσές ένα Αλπικό τοπίο πάνω από το Μέτσοβο όπου βρίσκεται και η λίμνη του Αώου. Φωτογραφίες και κατόπιν θα πάμε στο γραφικό Μέτσοβο όπου θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για να δούμε τα αξιοθέατα (Αγ. Παρασκευή, Πινακοθήκη κ.τ.λ), να κάνουμε αγορές παραδοσιακών προϊόντων και να δοκιμάσουμε ντόπιες σπεσιαλιτέ και το περίφημο μπρούσκο τοπικό κρασί. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.