3 Ημέρες
Αναχώρηση: 05/01/18
Επιστροφή:  07/01/18

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΙΛΚΙΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΠΟΡΟΪΑ

ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Ένα υπέροχο 3ήμερο που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς τις ιστορίας, της παράδοσης και της φύσης σε συνδυασμό με τις πολύ καλές υπηρεσίες του 4* PHILIPOS XENIA HOTEL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημέρα 1η 5/1: Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:45 πρωινή από Πλ. Ομονοίας για Ρίο – Αντίρριο – Ιόνια Οδό - Μπιζάνι. Στάση για το πρωινό μας καφεδάκι 30 λεπτά και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας οδού όπου θα διασχίσουμε την ραχοκοκαλιά της Πίνδου και το νομό Γρεβενών για να βρεθούμε στην περιοχή του Πλατάνου όπου θα έχουμε άλλη μία στάση για πρόχειρο φαγητό. Συνεχίζουμε πάντα μέσω Εγνατίας Οδού και θα παρακάμψουμε την πόλη της Θεσ/νίκης για να βρεθούμε στην πόλη του Κιλκίς όπου θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον μουσείο Βαλκανικών Πολέμων και θα έχουμε χρόνο για σύντομη βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για την όμορφη πόλη των Σερρών και το ξεν/χείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση, βόλτα, διαν/ση.

Ημέρα 2η 6/1: Πρωινό και ώρα 08:00 αναχώρηση για τον Προμαχώνα και τα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα. Έλεγχος, διέλευση και συνεχίζοντας επι Βουλγαρικού εδάφους θα φτάσουμε στο κοσμοπολίτικο χειμερινό μεσαιωνικό θέρετρο του Μπάνσκο. Σύντομη περιήγηση στο κέντρο και ελεύθερος χρόνος. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια, ανεβείτε με το teleferik στο χιονοδρομικό κέντρο και απολαύστε την μαγική θέα και ένα ποτήρι ζεστό κρασί. Γευματίστε στα γραφικά ταβερνάκια με τα νοστιμότατα ψητά, κάντε τις αγορές σας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στο ξεν/χείο μας. Διαν/ση.

Ημέρα 3η 7/1: Πρωινό και βόλτα στην πόλη όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία με το Μπεζεστένι, τους πεζόδρομους και θα αγοράσουμε ακανέδες. Στην συνέχεια αναχώρηση για να κάνουμε μια όμορφη διαδρομή στην Λίμνη Κερκίνη και θα καταλήξουμε στα Πορόϊα. Εδώ μπορούμε να περπατήσουμε στην όμορφη φύση και να γευτούμε τις ντόπιες σπεσιαλιτέ από βουβαλίσιο κρέας. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας με στάσεις καθοδόν για ξεκούραση και καφεδάκι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς βέβαια παραλήψεις αν το κρίνει σκόπιμο το γραφείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.