Καλώς Ορίσατε

Αγαπητοί φίλοι και ταξιδιώτες του Georgadas Travel

Σιγά,  σιγά μπαίνουμε και πάλι στο ξεκίνημα των εκδρομών μας

στηρίζοντας τις όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας.

Σύντομα και τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας θα ανακοινωθούν ιδιαίτερα προγράμματα μικρών αλλά και πολυήμερων αποδράσεων στα όμορφα νησιά μας, στους γραφικούς οικισμούς και τα παραδοσιακά χωριά καθώς και σε γωνιές της ιδιαίτερης φύσης της χώρας μας. 

Ξεκινάμε με κοντινές ημερήσιες αποδράσεις και στην συνέχεια θα συμπληρωθούν 2ήμερες, 3ήμερες αλλά και πολυήμερες εκδρομές

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την επικοινωνία που είχαμε καθ' όλη την διάρκεια της πανδημίας και ευχόμαστε σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι όλοι μαζί ταξιδεύοντας και γεμίζοντας το μυαλό με όμορφες εκδρομικές αναζητήσεις!!!

Αποδεικνύουμε. ...έμπρακτα την αγάπη μας και για το 2020

με το σύνθημα του Georgadas travel  να είναι! !!!!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ. .. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να γνωρίσετε τις Υπηρεσίες… & τα «ιδιαίτερα» ταξίδια μας σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα... στην Ευρώπη… στον Κόσμο...

Την φήμη μας δεν την κερδίσαμε προσφέροντας φτηνές εκδρομές αλλά προσφέροντας στους πελάτες μας ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές με συνέπεια, ασφάλεια και την προσωπική μας φροντίδα!

Αυτά μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να πρωτοπορούμε στα 30 χρόνια λειτουργίας μας. Με αυτά κερδίσαμε και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας καθημερινά.

Ταξιδέψτε έξυπνα μαζί μας & Απολαύστε τη Ζωή όπως σας αξίζει!

Καλή περιήγηση