Καλώς Ορίσατε

Το Georgadas travel προσκαλέι τους φίλους και πελάτες του

στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 29 Ιανουαρίου ώρα 18:30

το απόγευμα στο ξεν/χείο ASTIR.

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα μαζί απολαμβάνοντας τον καφέ μας, να διασκεδάσουμε με ομορφο μουσικό πρόγραμμα, να σας ενημερώσουμε για τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις του 2020 και να ακούσουμε τις δικές σας για τους προορσμούς που ονειρεύεστε ...ώστε να τους εντάξουμε στα προγράμματά μας. 

Η συμμετοχή σας είναι ΔΩΡΕΑΝ.....Απαραίτητη προϋπόθεση  η καλή σας διάθεση και όποιος μπορεί και επιθυμεί να φέρει κάποια τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά-γάλα, ζάχαρη, όσπρια κ.λπ) τα οποία θα διατεθούν στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Παρακαλούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του γραφείου μας (2610221947 & 274807) για να δηλώσετε την παρουσία σας!!!

 

Σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να γνωρίσετε τις Υπηρεσίες… & τα «ιδιαίτερα» ταξίδια μας σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα... στην Ευρώπη… στον Κόσμο...

Την φήμη μας δεν την κερδίσαμε προσφέροντας φτηνές εκδρομές αλλά προσφέροντας στους πελάτες μας ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές με συνέπεια, ασφάλεια και την προσωπική μας φροντίδα!

Αυτά μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να πρωτοπορούμε στα 30 χρόνια λειτουργίας μας. Με αυτά κερδίσαμε και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας καθημερινά.

Ταξιδέψτε έξυπνα μαζί μας & Απολαύστε τη Ζωή όπως σας αξίζει!

Καλή περιήγηση